Szolgáltatások

Szolgáltatások 2018-05-15T07:15:41+00:00

Tradícionális Thai Masszázs

A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával kiropogtatásával fokozzák. Masszőreink Thaiföld legjobb masszázsiskoláiban sajátítják el ma is a thai masszázs évszázados titkait és fogásait. Ez egy olyan száraz kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik.

Thai olajos masszázs

Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körül ölelik a testet és felszívódva, illetve az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert. A bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.

Herbál Masszázs

Ez a masszázstípus a tradicionális thai masszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herbazsákkal masszírozva a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Kiválóan alkalmas az erősen igénybe vett ízületek és izmok felfrissítésére, fájdalmak kezelésére. A gyógynövényes zsák több mint 15 különböző gyógynövényt tartalmaz.

Thai Talpmasszázs

A talp a test térképe. Szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót, állóképességet. Fejleszti, illetve tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet. A masszőr kezét, ujjait és speciális fapálcikát használ krémmel és olajjal.

RELAX MASSZÁZS (NYAK HÁT VÁLL MASSZÁZS)

Főként ülőmunkát végzőknek, vagy stresszes életmódot folytatóknak ajánljuk. Hatékonyan segít megszabadulni a felgyűlt feszültségtől és az ezzel járó izomfájdalmaktól, oldja a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültséget, azokra az energiavonalakra hat, amelyek a vállak felső részétől lefelé futnak, ahol izomcsomók alakulhatnak ki, ha az ember hosszú időn keresztül végez ülőmunkát. A fej- és fejbőrmasszázs nagyon kellemes, nyugtató, stimulálja a koponyakörnyéki idegvégződéseket és enyhíti a fejfájást. Megmozgatja a fejbőrt és serkenti a vérkeringést, ami elősegíti a haj növekedését is.